Single post: Ultimul joc devorat

1. #1600 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Mass Effect 2 PC, daca ar fii sa-l descriu intr-un cuvant acesta ar fii Epic! Nu am mai savurat un joc si sincer avand in vedere jocurile din ultimi ani nu credeam ca o sa mai savurez un joc asa de la Freelancer.

+povestea/story-ul este mai bun/a decat in primul si dinamic/a din momentul cand incepi sa-l joci (este tot umpic previzibil/a in anumite aspecte dar nici pe departe ca in primul), deasemenea imi place ca spre deosebire de primul lasa mai bine loc de sidequest-uri/job-uri.
    +gameplay-ul..... dificultatea nu ii cu mult ridicata fata de primul dar la fel ca story-ul este dinamic si fluid asa ca treci foarte usor cu vederea dificultatea.
    +posibilitatea de import a caracterului din ME1 care schimba povestea sa reflecte actiunile tale din ME1.
    +bioware sa gandit bine la toate detaliile (cu excetia unui user defined zoom ptr camera sau a accesoriilor corporale inutile ptr player (tatuaje, cercei, etc) ),am sa dezvolt in mai multe puncte idea aceasta (Nota: "_" ii pe post de spatiu):
    __________ +player home (sau mai bine zis Captain's Cabin al Normandi-ului) este unul din cele mai exelente vazute de mine in jocuri de acest gen (in general RPG-uri), imi place este compact, curat, interactionabil are acvariu si poate fii personalizat.
    __________ +apropo de detaliu pana nu uit si la lacrimi sau gandit cu cap daca un caracter ce izbucneste in lacrimi are rimel acest lucru se va observa pe lacrimile lui.
    __________ +armura destule optiuni de personalizare dupa bunul plac al player-ului.

+ Blood Dragon Armor DLC noua mea all time/game favorite armor/suit.
    + DLC Zaeed la inceput nu am fost impresionat dar mia placut cu timpul si povestiile lui sunt intotdeauna faine de ascultat lol.
    +dialogul care este cu mult superior peste orice altceva ce am jucat pentru ca: pe langa faptul ca la fel ca in alte RPG-uri este un sistem de alegeri, Voice acting-ul este superb (incomparabil cu oricare alt joc parerea mea) si deasemenea momentul dialogului nu este static (personajele participante se misca, gesticuleaza, interactioneaza cu obiectele din jur, etc).
    +cinematic-urile de la inceputul jocului, momentul cand ajungi in ultima zona si sfarsitul jocului sunt excelente.
    + Companionul (Squad Member) revenit din Mass Effect 1 favorit in ME2 este:

+Companion nou introdus in ME2 favorit:

+Ending-ul sfaturile din loading screen ziceau ca trebuie avut grija la alegerile de la sfarsitul jocului nu au glumit, plus muzica din ultimul stagiu fits perfectly...

Dar sunt si minus-uri:

-Nu mai sunt vehicule terestre ... goodbye Mako .
    -

-muzica (cu exceptia celei din ultimu stagiu care a fost perfecta asa cum a fost) ar putea fii umpic mai variata.
    - Alternative Costumes la Squad Members care nu pot fii nici macar numite alternative textures, doar o schimbare de culori...

-cat despre restul armurilor DLC nu prea ii cine stie ce de capul lor visual vorbind (exceptie facand Blood Dragon si Colector's Armor) ii acelasi mesh cu texturi diferite.

Nu am sa dau rating la joc mi-a placut mult prea mult ca sa pot fii obiectiv.

PS: Scuze daca este vreo greseala am scris grabit.
    Attached Images Attached Images masseffect2-2010-03-05-10-25-10-41.jpg masseffect2-2010-03-05-11-36-32-58.jpg masseffect2-2010-03-09-08-43-52-55.jpg masseffect2-2010-03-09-08-44-19-14.jpg masseffect2-2010-03-09-08-44-21-33.jpg masseffect2-2010-03-09-08-44-25-37.jpg masseffect2-2010-03-09-08-56-13-56.jpg masseffect2-2010-03-09-08-56-56-13.jpg masseffect2-2010-03-09-08-57-10-24.jpg