Exact ca in filmul pus mai sus de gugukalimero, PS3 Slim e chiar foarte stabila.

Problema era cand invarte discul, face vibratii si fara nimic sa le amortizeze --> se aude.
Asa ca am decupat dintr-un cauciuc un :: "Custom-Made Rubber-Pad" :: Iar cei 5-6 mm ajuta si la racire
kside_ps3-slim_pad.jpg

Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
Sincer, eu nu prea as avea curaj sa tin o consola pe dulap, nici vertical nici orizontal... In plus , nu stii niciodata ce iti pregateste viata
Poate vine vecinul Gigel cu nepoteii in vizita si dintr-o data auzi : ,,BUM!". Sari tu speriat si intrebi in drum spre locul faptei : ,,Ce s-a intamplat ?!?!?! " si vezi pe jos ps3-ul fara carcasa.... Iar din spate se aude vocea lui Gigel : ,,Poti fi sigur ca nepotii mei n-au nici o vina! Sunt cuminiti ! M-am uitat eu si Video-ul era asa de la inceput..." . In momentul ala cred ca-ti vine sa te urci pe pereti... ce s-ai mai tragi la raspundere? Cum sa-nteleaga Gigel ce e aia consola si ce e ala Ps3? Cum am mai spus, n-as avea curaj s-o tin pe dulap... Poate doar daca te-ai referit la un dulapior, ceva, dar nu dulap...
Am incercat sa pun PS3 orizontal, dar ocupa prea mult loc pe dulap iar langa TV nu am unde si pe jos hmm
Fiind langa perete, nu poate sa cada in spate, in fatza cade pe dulap, iar inspre TV nu vad cum poate sa "alunece"...

http://www.consolegames.ro/forum/att...gaming_01s.jpg

Problema cu Gigel care vine in vizita am rezolvat-o cu un :: "Limited-Edition "Cat-Guard" :: Cu ceva in fata, nu-ti vine sa "pui mana"
kside_ps3-cat-guard.jpg

Cand am luat si X360 (logic ca negru sa se asorteze cu mobila, si cu PS3-ul),
a trebuit sa-l pun jos pentru ca (1) ca nu-mi ajungeau cablurile in alta parte si (2) umple mai bine spatiul.
Spre deosebire pe PS3, X360 are picioruse de cauciuc si pentru pozitia verticala.