Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
10-03-2010 23:38 #1270 SP
is the man!

Originally Posted by
razvanrazy
trickz, no offence, da...numai cand ai zis ca ai fost cu clasa, ai zis tot.
nu te simti jignit de ce am spus, dar sunt anumite filme care nu plac la toata lumea. Recunosc ca inca nu l-am vazut, dar am rezervare la IMAX pt luni. Dar sunt foarte sigur ca o sa-mi placa, intrucat Tim Burton este regizorul preferat. Sunt de parere ca nu toata lumea il poate intelege si il poate place.
In primul rand, daca am un anumit mediu langa mine, nu inseamna ca nu pot aprecia filmul la adevarata lui valoare. Nu, nu. Cei din jurul meu schimba un singur lucru: cat de deschis sunt fata de ei (persoanele din jurul meu) si nimic altceva(n.r. mai exact, bancuri, atmosfera, pofta de mancat floricele, etc. Chestii de grup...). Am vazut filme fiind singurul baiat pe un rand de amice si iti garantez ca desi eram distras, am putut sa simt intreaga valoare a filmului. Am observat o chestie, cel putin in posturile tale care ma implica pe mine, pe acest topic, ca te cam grabesti cu judecata. Nu sunt atat de superficial si de inutil pe cat par, am si eu cateva talente ascunse 
Ori asta ori ai dreptate... nu il pot intelege pe Tim Burton asa ca o sa imi pun o punga de floricele pe cap si o sa merg asa pe strada
Razi, zambeste, danseaza, dar neaparat in ordinea asta. Cu respect, Trickz.