Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Service boxe HiFi
-
Admin
Service boxe HiFi
Dupa ceva ani de folosire fara nici-un fel de problema, kitul meu pt. PC Klipsch ProMedia 5.1 a cedat. Ori e posibil sa fi cedat traf-ul de la 220 la 110 pentru ca am versiunea US (am o chestie ruseasca de 1000W si nah, rusii cu americanii poate nu se inteleg atat de bine). Ori s-a ars vreo siguranta (desi nu o vad). Orice ar fi, ma uit la subwoofer (unde se afla toate nebuniile) si nu ma dumiresc ce este de vina.
Aveti vre-o idee de un service serios la noi care se ocupa de boxe, traf-uri, rebobinari, stuff like that ? Sunt chiar disperat.
P.S. Boxele vad ca inca se mai alimenteaza. Adica vad din controlerul de la Klipsc ca se aprind leduri, insa nimic mai mult. No sound, no power buff, no nothing.
Multumesc anticipat !