MonkY, asta intrebam si eu pe pagina anteriora. no japanese voices?
am fost cam dezamagit sa ma tot plimb prin optiuni si sa nu o gasesc, dar deh, asta-i viata. sunt doua motive pentru ca nu ar fi pe disc. primul ar fi spatiul. nu stiu cit ocupa FF XIII pe blu-ray si nici nu stiu cit ar mai fi ocupat in plus dialogul in japoneza. poate nu a incaput. pe de alta parte, poate nu au vrut sa dea PS3-ului un unfair advantage fata de X360 caz in care, din punctul meu de vedere, s-au castrat singuri. daca dialogul ar fi incaput atunci ar fi trebuit sa-l puna.
nu cred ca developerii sunt veniti cu pluta...ieri...pe conducta....ca sa nu stie ca orice J-RPG fan din Occident joaca cu vocile in japoneza cand are ocazia asta. stiau foarte bine ce vor occidentalii doar ca nu au avut curajul sa negocieze asa ceva sau sa impuna asa ceva.
ar fi interesant daca cineva, guess who, care lucreaza la o companie mare, care are si sediu in romania, guess who again, care produce multe jocuri multiplatform (inclusiv pe mobile), ar putea sa ne lumineze in treaba asta. au voie versiunile sa fie diferite daca jocul este lansat concomitent si pe PS3 si pe X360? vreunul din producatorii consolelor impune asa ceva sau ramane la latitudinea developerului/publisherului sa faca alegerea asta? chiar as fi curios sa aflu raspunsul.
Crystarium sucks. de ce l-au facut 3D? come on, e aiurea. 2D isn't cool anymore? modul in care navighezi e aiurea. deja am gresit de vreo 2 ori. vroiam sa ma duc intr-o parte si m-am dus in cealalta. o alta problema o am cu dialogurile. unele parca sunt scrise de pustoaica aia care danseaza cind fuge...sau fuge cind danseaza, dunno. cind a coborat camera pe ea sa ne arate semnu...magic, damn, m-as fi asteptat la altceva dar hell, cred ca nu vedem nici un puss'Cie in final fantasy, nu? mai joaca cineva killzone 2? pe masura ce joc FF XIII mi se face pofta de killzone.