Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
da, am jocul si m-am "jucat". adica m-am uitat 4h la filme si m-am "batut" 20 de minute.

@DevilBringer, nu stiu ce RPG-uri ai jucat tu, dar majoritatea RPG-urilor (diablo, Withcer, Oblivion...) nu au mai multe filme decat gameplay.

Si nu, nu asa sunt FF-urile. Am jucat si eu FF-uri mai vechi (VII pe PC si X, XI pe PS2) si nu aveau chiar asa multe filme. aveau mai multa explorare.

@Razorel, sunt la capitolul 3. Referitor la evolutie a genului...well...asta inseamna ca pentru a merge mai departe, trebe sa ne mai dea un disc cu un film de 30 de ore si gata. super joc...
Jocul incepe propriu zis de la capitolul 4. Pana atunci totul e introductiv ca sa te obisnuiesti cu povestea (chiar si-asa tot tre sa citesti data loguri ca altfel e confuz) si ca sa te obisnuiesti cu sistemul de lupta care se dezvolta progresiv.

Daca ai impresia ca ai vazut prea multe filme, iti recomand Valkyrie Profile Lenneth ca sa ai de ce sa te plangi. (unde nici macar nu sunt CGI sa-ti incante privirea, dar pe de alta parte e un joc superb).

Ai stat 4 ore in joc si deja-ti dai cu parerea. Daca nu-ti place de ce ai postat? Ca parca asa era vorba, postam numai cand ne place ceva, nu? Sau vine primavara si ne sucim?
Oricum e socant ca il compari cu Diablo la capitolul cutscene-uri

@DevilBringer - Snow e o fetita cu tacalie