Quote Originally Posted by meine View Post
digital ,eu abia am inceput sa folosesc et si am cumparat un pachet de incepatori dse 901 cu 50 cartuse rezerva ....
dupa ce le termin vreau sa comand cartuse reincarcabile si cel mai sanatos lichid cu cateva arome.....
ai cateva sugestii?
salutare... e de inteles (pentru ca esti incepator) ca ai cumparat 50 cartuse reincarcate... ce ai tu acolo sunt pe baza de propilen glicol. acum eu nu ti spun sa schimbi instant , dar in cazul meu dupa 2 zile de PG am simtit dureri mari la nivelul gatului si cerului gurii. nu as mai vrea niciodata sa folosesc PG.

in cazul in care doresti un lichid sanatos (adica mai sanatos decat cel pe baza de PG) cumpara 1 sticluta de ECOPURE kristal (70 lei) cu 36 mg de nicotina la 10 ml. apoi mai cumpara 1 sticluta de elichid tot de 10 mg dar RYUIAN cu ce aroma doresti tu , dar sa fie TOT pe glicerina... apoi dupa gusturi si placeri de nicotina poti sa le combini dupa bunul plac... daca nu stii cum si esti din bucuresti , eu mai am ceva glicerina si pot sa te ajut sa le combini sau sa ti le combin eu... bineinteles totul gratis

numai bine