Single post: De ce NU "Platinum"?
-
Member

Originally Posted by
MonkY
Mie nu. Chiar daca pentru asta nu voi putea fi numit colectionar... Si nu ma gandesc neaparat la pret ci in special la box-art. Numai cand vad ceea ce s-au chinuit n designeri sa puna pe coperta inghesuit in "casuta" de Platinum si ma cutremur. Cum sa zic, Platinum-urile mi se par echivalentul Sold-Out... un fel de "Cel mai ieftin la Cora". Cah. Good for cheap games spree. Not good for collectors.
Perfect de acord cu tine MonkY in ce priveste box-art, e pacat totusi ca nu se poate/doreste sa se gaseasca o alternativa mai atractiva estetic, precum "Greatest Hits" in US.

Originally Posted by
gugukalimero
Pai tocmai asta e, Platinum, desi e teoretic mai ieftin decat varianta non-Platinum, doar cele mei vandute / bune jocuri ajung Platinum care pt. mine = jocurui care merita cumparate / pastrate.
O colectie cu design uniform si neutru mi se apre mai OK decat "carcasa neagra, alba, albastra cu picatele, verde, alba, maro cu dungi...."
Acesta inse este punctul meu de vedere si respect si apreciez argumentele intemeiate pro / contra.

Daca chiar ai toate Platinum as zice ca e ok, ca e uniform, dar cand apar titluri noi chiar esti dispus sa astepti 6+ luni sa iei Platinum la jocul respectiv?
Plus ca nu toate jocurile, fie ele si bune ajung Platinum (cand spun asta ma gandesc la Heavy Rain, care este un joc extraordinar, dar nu pentru mase)