Am o MARE rugăminte! ...se poate face o rubrică pe forum dedicată DOAR pentru concursuri interne/internaționale?

Știm cu toții că-n Rom�nia se fac mici concursuri (turnee, etc) care nu-s promovate mai deloc! iar c�nd se află de ele ori e prea t�rziu...ori nu mai sunt locuri...ori (etc.)..mai ales pentru cei din provincie!

Oki, au site...oki se povestește de ele �n topicurile forumului...dar e aiurea, sincer, să sapi după posturi să vezi ce și cum...nu ești atent două zile...se mută pagina...c�nd s-ar putea rezolva totul frumos și ordonat printr-un TOPC la SECȚIUNEA CORESPUNZĂTOARE �n care să se discute...anumite chestii.Vorbesc �n numele meu (exemple clare):
  1. Concurs HALO 3 - 2007 - am aflat de el din greșală
  2. Concurs FAR CRY 2 - 2008 - am aflat de el din greșală (apoi s-a postat pe forum - noroc cu Bobby)
  3. Concurs Modern Warfare 2 - 2009 - tot din greșală...c�nd am intrat pe gameshop.ro să-mi iau un joc...
  4. Și cel mai recent ( http://www.consolegames.ro/forum/305155-post1373.html // http://www.consolegames.ro/forum/305155-post1373.html ) - tot din greșală (pe ăsta l-am pierdut din păcate) - de nu posta Aquashark pe topicul Street Fighter IV (PS3)
...la punctul 4 nu vreau să fiu �nțeles greșit (mă interesa DOAR TEKKEN 6!)...dar am pierdut (nu doar eu că veneam mai mulți din Cluj) ...aiurea (din lipsă de comunicare).

Se poate face rubrica asta, vă rog? Nu topic special...că acolo iară se adună wetguictfwecwegv o tonă de informații și se peirde șirul.

Indiferent de...amploarea concursului să fie postat. Că-i mic, că-i mare...că-i cu sponsori...că-i fără sponsori...că-i cu premii...că-i cu premii (sentimentale)...că-i �n București, Cluj, Iași, Suceava, Brașov, sau la mafioții din Constanța...etc. Apoi...cine participă, cine nu participă...e partea a 2-a.

De exemplu eu NICIODATĂ n-am să particip la concursuri cu mașini, și sport...nu-s genul meu (dar asta nu �nseamnă că nu trebuie anunțate...că lume se găsește).

Ca să participe, din Rom�nia, cineva la concursuri internaționale e foarte greu - mai ales pe console - (aici intră mai mulți factori nu doar skill-ul)...dar dacă nici la ale noastre nu participăm și nu le facem publicitate pe un forum DEDICAT CONSOLELOR...atunci...da-i pace. Nu cert pe nimeni, nu iau la rost pe nimeni (nici n-am dreptul ăsta) dar...hai să nu se piardă informația că timpul trece...regretele se-adună și te trezești cu familie și copii (enervanți)...și cu alte probleme...și 0 experiențe competitive.

Mulțumesc!

*p.s.

Scuze de tonul folosit...m-am cam kvhwebjkvwehbjkwevfyhwe c�nd am aflat c-am pierdut un concurs și mai ales de Tekken 6!