Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Povesti de inceput in acvaristica
-
Junior Member
salut , am citit acolo ... temperatura o am acuma la 23 24 de grade ph acuma este 7.90 , cate o bula pe secunda iese , orcum am ph controller de la dennerle . no2 e 0 acuma si celelate valori sunt ok , uvul il am pus sa merga 2 ore noaptea de la 2 la 4 exact cu priza programabila / filtre am 2 unu ce mia venit cu acvariu intern .. nu am cum sa il scot ca e lipit cu silicon am incercat mam taiat tot
si una externa un eheim 2324 . alge vad ca nu prea am , am avut la inceput acuma au disparut . pesti am molly vreo 20 , 2 sifo , 3 botias si 3 betta 4 guppy si sanitari corry parca asa le zice vreo 10.. plante am multe anubias ca restu miau murit .. , de aia intreb ce e cu co2 asta de merge incontinu , ca am zis ca e de la el ceva si am mai avut unu de rezerva si lam pus pe acela si la fel merge de nu se mai opreste , apa o schimb la saptamana cam de 2 ori (poate e prea mult) orcum e lipede cristal
ah nu am FE in acvariu am facut niste teste si nu am deloc FE.