Single post: Console Games Club - La un pahar de vorba
-
18-03-2010 21:06 #2090 SP
Member
ok... hai sa facem public.
propunerea mea este:
http://www. - hotelsiqua - .ro/
ni se poate pune la dipozitie sala ROMA de 100 mp. ptr 8 ore (18.00-2.00) costul este de 100 de iepuroi + TVA. ecran de proiectie si internet Wireless inclus, echipata cu 20 de mese si 40 de scaune (minim). deci daca suntem mai multi se pot aduce scaune in plus.
daca dorim de potol propunerea lor este:
Cafea/ceai, apa minerala/plata, Coca Cola, Fanta (pe tot parcursul evenimentului 8 ore) , fursecuri (4 bucati/persoana), foietaj (4 bucati/persoana), minisandwich-uri (4 bucati/persoana)
Tarif/persoana: 12 euro/persoana + TVA
Orice alta bautura sau preparat culinar se poate comanda la restaurantul hotelului, pe baza meniul acestuia. Mentionez ca resturantul este deschis pana la ora 10 p.m.
Cazare:
nu pot dezvalui o oferta comerciala. doar informatia ca doritorii din provincie li se ofera un pret de cazare f bun.
Dar la aceasta discutie se pot aduce amendamente. Adica vrem ceva mai solid de mancare - ok se poate discuta. Ne fixam un buget si o tinta a ceea ce dorim de mancare si cred ca putem gasi intelegere. Avantajul este cred ca locatia centrala si costul inchirierii scazut. Daca mergem si vb cred ca ne putem asigura ca vom avea si bere rece la 5 ron, mancare pe indestulate si condiitii ok. Dar nu-i baiu daca sunt alte solutii mai bune. Io stiam ca lumea era deranjata ca nu gasim sala sub 10 mil sambata seara cand vrea muschiul nostru. Uite ca acum avem. Facem o intalnire anul acesta sau nu? Asta e cred intrebarea...