Mie mi-a placut demo-ul.. inca te poti furisa, poti trece nevazut de toti inamicii. Nu mai e asa complex ca pana acum, sa te chinui sa mergi incet, sa-ti distragi inamicii cu cate un fluierat etc.., dar e si normal tinand cont de poveste. La o adica, omul nu mai e agent secret.. nu mai e in misiuni, nu mai trebuie sa lase cat mai putine urme.

Nu inteleg totusi de ce au scos night-vision-ul... Am un high-tech gadget ca sonarul, dar nu am NV?.. Imi place sonarul, dar totusi......tipul si-a petrecut toata viata sub ochelari NV, iar acum s-a hotarat sa renunte la ei?

Macar a exersat la trasul cu arma, ca pana acum cutitul avea raza mai mare de actiune decat pistolul.

Cat despre inamici, sper sa se mai lucreze un pic la AI.. desi, sunt destul de inteligenti, in sensul ca daca sunt 2-3 si simt ca au avantajul, o sa fie agresivi, o sa avanseze spre pozitia ta si o sa te flancheze. Daca insa sunt intr-o camera si vad ca le-ai omorat toti colegii de afara, se imprastie si stau toti cu armele spre locurile de intrare. Cool. Problema e ca la un moment dat, erau 2 inamici pe care i-am aruncat in aer cu o grenada, iar colegul lor de la 15 metri distanta si-a vazut impasibil de treaba..... now that's a cold killer.