Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Viteza si Adrenalina
-
is the man!

Originally Posted by
sirAdrian
Luigi, who's trickz?

E un Pokemon de pe aici... nu il stiu, nu am auzit de el 
P.S. cred ca era mai practic sa pui linkul pe sectiunea "Auto" dar intr'adevar... pe acolo nu se uita lumea...
Aaaacum, daca nu te superi, eu o sa analizez site'ul cat pot de bine si de obiectiv 
In primul rand, skinul. WTF. E clar ca ai un blog, dar foloseste o tema simpla, curata. "Gagicile" puse in headline nu fac decat sa distraga atentia si sa starneasca factorul "hormoni" in cititorii posibili. Crede-ma, sunt FOARTE multi oameni care se simt jigniti cand dau de asa ceva pe frontpage, am patit si noi chestia asta. Cu cat e mai curat, cu atat mai bine 
Apoi, tu spui asa "sa va arat cum le puteti imbina"... Cum ne arati? Cu filmulete de pe Youtube? Umm... pot si eu sa dau search "crash funny crash huge speed insane speed etc" dar asta nu ma ajuta cu nimic. Vrei sa arati cum se pot imbina? Baga niste text acolo. Baga cateva articole. Este EXTREM de important sa ai articole, altfel nu ai decat un PORTAL, nu un site/blog.
In al treilea rand, prin acele articole poti sa mai rezolvi o problema: gradul de inteligenta al cititorului. Tu ce iti doresti, numai comentarii pe principiul "MAMA FRATE, rupereee, de ar merge si dacia mea asaaaa mamaaa". Daca pui un articol bine scris despre adevarul din spatele filmuletelor cu 999km/h+ si riscurile implicate, ce pierzi, in afara de putin timp dedicat articolului? Ajuta mult sa ai un public civilizat.
Ai prea multe categorii. Mult prea multe. Totul putea sa fie simplificat in 2-3 categorii de interes maxim.
Mizeaza pe originalitate. Renunta la chestii de genul "Never drive faster than your guarding angel bla bla". Chestia asta a trecut prin mai multe statusuri decat are ture un autobuz de RATB. Puuur si simplu, va strangezi cei 2-3-einspe care lucrati la acest site si incepeti sa va ganditi cum sta treaba... Putin brainstorming si se rezolva tot...
In mare, sfatul meu e urmatorul: piata este deja luata. Vreti sa intrati si voi, aveti doua mari optiuni. Ori pupati in fund un site mai mare pana invatati ceva meserie, ori va puneti pe treaba si veniti cu destule lucruri NOI incat sa va puteti sustine site'ul intr'un mod inteligent.
Oricum, orice decideti, mult noroc in continuare