Quote Originally Posted by baad newz View Post
Venind vorba de sala de ps3 din Tirgu Jiu.Am fost si eu acolo sa ma joc.Angajatii sunt oameni foarte de treaba si au grija sa nu iti lipseasca nimic.Au jocuri atat de multe incat nu ai avea timp intr-o zi sa le joci pe toate.Tariful este unul foarte ok.Tinand cont ca la unele internet cafeuri ora este la pretul de 3 ron pentru o ora de jucat pe console 6 ron mi se pare un pret destul de avantajos.Plus ca iti poti inchiria o noapte intreaga la pretul de numai 25 de ron.Ceea ce nu imi place este ca desi sunt prieten cu patroana aceasta tot mi-a cerut bani la finalul timpului de joc :lol....In rest pot spune ca sunt foarte placut surprins de calitatea serviciilor si a oamenilor care frecventeaza acest loc.Ca sa nu uit.In acest weekend clubul organizeaza un turneu de Fifa 10.Taxa de inscriere este de 25 ron dar premiile constau intr-o suma destul de substantiala.

Confirm si eu toate lucrurile bune si frumoase pe care le-ai spus despre sla de ps3 uri din Tg-Jiu . O initiativa interesanta, foarte curajoasa si cred ca era nevoie de asa ceva in spatiul de entertainment din oras,din regiunea respectiva. Mie mi-a placut mult de tot,sunt jocuri multe, nu esti fortat sa te limitezi la anumite titluri si ceea ce e mai interesant este ca se organizeaza concursuri,unde premiile nu sunt deloc neglijabile,chiar foarte motivante.KEEP IT UP si FELICITARI !