Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce pot face pe o consola (in afara de gaming)
-
Member

Originally Posted by
AndRewqp
sa ma gandesc

ce poti face pe o consola... hmmm.... pai in primul rand sa te joci, in al doilea rand sa te joci, cred ca mai poti sa te joci, daca vrei cu adevarat chiar poti sa te joci si sa nu uit pe o consola mai poti sa te si joci. for other things you have a PC.
acum serios, poti face mai multe dar crede-ma ca o vei folosi exclusiv pentru gaming. bafta!

Originally Posted by
GreyhounD
Lame thread.
Este o consola de jocuri, ca poti vedea filme, asculta muzica, pune status pe facebook sunt chestii bonus. Vrei sa faci programare, grafica 2d, 3d ca pe pc pai ... ia-ti un pc.

Originally Posted by
Devergo
Ideea e ca exista google.Nu e pacat sa deschizi un thread nefolositor? cand puteai cauta informatii pe net sau intreba pe thread-uri dedicate "iluminarii" userilor in cautare de posturi.
Ce-aveti toti cu omul? Totusi topic-ul threadului este unul pertinent, si eu am PC tare si totusi as vrea sa pot face cat mai multe si pe PS3. Nu degeaba am luat PS3 "phat", care are si support other OS.
Iar broswerul implementat mi se pare destul de slab, pe YouTube de exemplu nu am avut posibilitatea sa selectez rezolutia HD video, cum faceam pe PC.