A trecut un an de cand am avut un episod trist dar care m-a obligat sa renunt la analoage. peste cateva zile se implineste un an de cand mi-am achizitionat prima tigara electronica. De atunci a trecut numai un an ci o perioada de cautari, regasiri si redefiniri a prioritatilor in viata...
In acesta perioada am testat urmatoarele eT-uri:
DSE901, DSE701 eCigar, DSE101, DSE 601 ePipe, Janty DuraC, Janty KissBox, BE901 (=DSE901), BE112 (=DSE801), DSE103, Janty MINI-FOGGER, M401, M402, Janty Stick v1 si v2, Joye 510 (diverse versiuni si proveniente care mai de care mai originale ), Joye 302 (=DSE801), DSE 905, Bulli-Smoker Extreme si Elite si cateva Nicostik-uri (2-3 cumparate de la noi si de afara si multe facute de mine).
Cele ramase functionale dupa teste le-am facut cadou (nu am vandut niciodata ceva utilizat ci doar lucruri noi...).
Ca impresie generala parerea mea personala este urmatoarea:
- nivel de abur pe locul 1 este pipa dar este pe locul 1 la cel mai putin fiabil
- urmeaza eCigar dar tot pe locul 1 la lipsa fiabilitatii
- pe locul 3 se situeaza atomizoarele de 801 iar pe locul 4 (destul de aproape) sunt vatomizoarele de 510.
P.S. Atomizoarele XL de 510 nu scot mai mult abur decat cele normale. Atomizoarele de 510 castiga printr-o fiabiliate un pic mai maqre decat cele de 801. Atomizoarele de 801 sunt mult, mult superioare la picatura (cele de 510 daca pui mai mult de 1-2 picaturi vor galgai fara sa scoata mai mult abur - se ineaca). Atomizoarele de 801 castiga ca si marime a cartusului. Nici macar XL-ul de 510 nu are capacitatea de 1,2ml iar la 510 XL chiar sunt probleme cu materialul absorbant si 'scurgerea" lichidului din cartus
- pe locul 5 este 901
- pe locul 7 urmeaza M-urile
- pe locul 10 urmeaza gama de super-mini gen 101/103

P.S. ca nivel de abur atomizor sunt urmatoarele echivalente:
- Janty Dura C = 510
- DSE101=DSE103=Janty MINI-FOGGER
- DSE 905=dse901=BE901
- DSE801=BE112=Janty Stick v1, v2 si v3=Joye 302=Janty KissBox

Se disting deosebiri ca si cantitate de abur si in functie de acumulator (dar deosebirile nu sunt mai mari de ~10% deci sa nu va asteptati sa puneti o baterie de 2400mA la un atomizor de DSE101 si sa fie locomotiva . Aceaste deosebiri provin din capacitatea unor acumulatori de a debita un curent mai mare decat altii. De asemenea cu cat capacitatea acumulatrorului este mai mare, perioada in care el "tine" tensiunea la un nivel acceptabil este mai mare (si asta relativ la cel cu capacitate mai mica, deoarece procentual din ca[pacitate cam toti acumulatorii au aceiasi curba de descarcare). Cine spune ca un acumulator tine la fel toata perioada functionarii este intr-o eroare majora. Ori exista un circuit care asigura o tensiune constanata ori ceea ce afirma este o minciuna. Acumulatorul in sine nu poate asta...

Pana la urma in ultima perioada am ramas pe Nicostikuri cu circuite de reglare a tensiunii care mentin tensiunea si curentul debitat constante cu atomizor 801. Am ajuns la concluzia ca 900mA sunt de ajuns sa imbine curentul, autonamia, marimea si greutatea optima. La curenti de incarcare de 500-800mA reali (nu doar numere puse in prezentari cum am gasit in multe cazuri) timpul de incarcare este foarte scurt.
O sa deschid un post nou referitor la modari si realizarea in regim propriu a nicostik-urilor, dar unde o sa vorbesc cu Monky sa il moderez si sa nu las sa se posteze orice, netestat si neverificat. Eu cel putin am testat 12 circuite integrate pentru realizarea incarcatoarelor si 3 circuite regulatoare de tensiune. De asta am cumparat foarte multe astfel de circuite realizate de altii pentru a invata si a alege solutia optima...

Gustul lichidelor este diferit de la atomizor la altul.
Toate cele de mai sus sunt pareri personale si trebuiesc luate ca atare. Fiecare trebuie sa-si gaseasca eT-ul care il satisface cel mai bine.

Oare de ce nu exista doar o singura marca de masini - fie ea si Mercedes sau BMV sau Nisan sau Toyota sau....?