Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: God of War 3
-
26-03-2010 16:39 #1606 SP
Member
OK, o sa zic si eu ceva despre Dante's Inferno, pe care tocmai l-am terminat:
- Cu cat jucam mai mult din el, cu atat imi striga o voce in cap "CLONA". Ce nu era luat din GoW (putin), era luat din alte jocuri.
- Intr-o incercare de a nu copia chiar totul dupa GoW, s-au gandit sa puna jucatorii sa faca combo-urile cu trigerele (L2 si R2). Mi s-a parut foarte stupid si foarte ... ne-la indemana.
- Confruntare finala nu m-a impresionat absolut cu nimic, era practic un boss normal cu o tona de viata. Nu a avut absolut nimic special.
- Povestea o stiam din anime si nu a avut nimic special. Am citit toate 3 poemele lui Alighieri.
- Vad ca acum tot lauda in sus si-n joc ca o sa avem co-op cu DLC-ul Trials of Saint Lucia. Bun, dar daca tot le pasa asa de mult de fani sau macar de ei (de devi zic), sa nu arate lumea jocul cu degetul si sa strige "clona" puteau sa ofere asta out-of-the -box.
- Camera work-ul mi s-a parut de tot rahatul, probabil o sa mi se para la multe jocuri dupa ce am trecut prin Uncharted 2. Totusi, cand am trecut prin Bayonetta, n-am avut aceeasi impresie.
- L-am jucat imediat dupa Bayonetta (varianta PS3, mind you) care mi s-a parut superior. A fost totusi amuzant ca omoram ingeri dupa care am trecut la omorat demoni.
Cu toate astea, nu mi s-a parut un joc prost, atat timp cat nu se ia la bataie cu greii. Daca il lasi in pace, singur, e un joc bun..