Single post: LittleBigPlanet
-
Senior Member
Woohoo! Am terminat "The Bunker" fara sa pierd nicio viata, e nivelul ala oribil cu roata aia uriasa cu 3 nivele. Pentru cine e interesat am niste sfaturi:
- La rotile mai mici care se rotesc si in care poti intra, cand apare deschizatura in dreptul tau pozitioneaza-te astfel incat sa te ridice in sus dar sa nu cazi inauntru, dupa ce te-ai asigurat ca nu cazi fa un mic jump si sari deasupra rotii, poate gasiti si ceva prize bubbles pe acolo.
-Acel camion cu 3 "brains" care se plimba sub profesor poate fi evitat foarte usor daca va mutati in cel mai apropiat plan.
-Iar cosmarul tuturor celor care incearca sa faca "No lives lost" roata uriasa poate fi foarte usor pacalita, primele 2 straturi contin niste platforme verzi de care te poti tine, tine-te de una si da-ti drumul astfel incat sa ajungi cat mai aproape de gaura catre stratul urmator, incearca sa te prinzi de cea mai apropiata platforma de langa gaura pentru a avea mai mult control asupra caderii in urmatorul strat. Al treilea strat nu prea poate fi pacalit, eu am incercat sa ma urc deasupra rotii nr 2 prin acelasi principiu ca si in sfatul 1 dar nu am reusit dupa aceea sa cobor la fel de bine incat sa cad prin poarta.
-Cea mai buna tehnica pentru a sari peste acele lumini rotunde de pe banda rulanta este sa apesi x si doar dupa ce esti in aer sa apesi si directia, acest sfat se aplica doar la prima banda rulanta, la a doua cea mai buna strategie e sa prinzi viteza cat mai mare si sa sari pur si simplu.
Sper ca o sa ii ajute pe cei care doresc sa faca "ace" toate nivelele
.