ok sefu am inteles , dar cu asta ce zici aici "Cu apa ti-am zis... eu am mers pe schimb de apa la picatura cu un filtru de 5microni si unul de carbon... e metoda sfanta pt. mine. " asta
Osmoza JBL Osmose 120 Osmoza JBL Osmose 120 , nu e la fel cu ce zici tu ca ai un filtru de carbon si unu de 5microni , eu stiu ca Osmose 120 are la fel un filtru de carbon si alalat ma rog nu prea stiu ce .. orcum am sa folosesc apa de la robinet ca de unde sunt eu am apa de la munte cea mai pura , asa si ce vrei sa zici prin "cu aditie de BioDigest, StopAmmo si BioTrace, si in cateva zile o sa vezi ca se schimba situatia..." sa bag cate o fiola din fiecare ? cat despre ClearMec plus lam scos azi din filtru , odata ce am Eheim Substrat Pro in filtru .. ah si cu apa aia plata de tiam zis ca am bagat cu ph 8 aia am bagat cand am facut acvariu nu erau pesti in el , eu deabea dupa o luna am bagat pesti 1 luna si 1 saptamana mai exact , si intre timp am schimbat apa ... am sa iti urmez sfaturile . si orcum nu am mai vb cu nimeni pe forumuri sau ceva mai zis un prieten dar si el e incepator asa ca nu ma mai iau dupa el , vin la cineva cu experienta ca tine , mersi..