Single post: GSPTV versus UPC
-
Senior Member
Eu am UPC, si prin urmare, nu am vazut nici un meci anu' asta... Oricum de cand a intrat GiGi la butoane, mi-e si scarba de campionatu' asta... Sa joace el, in liga lui, si sa ne lase pe noi in pace, astia care savuram fotbalul...
Obiectiv, Voiculescu si compania au dreptate, avand in vedere legile economiei de piata. S-a facut o licitatie, au platit, au luat drepturile, pot sa faca ce vor cu ele... Oricum nu este in contract nici o prevedere legata de audienta. Logic ca Ligii, si implicit cluburilor nu le convine ca nu au audienta, insa nu cred ca mai au ce sa faca...
Pe de alta parte, presiunea pe umerii UPC de a achizitiona la pretul ala mi se pare aberanta. Evident nu vor sa cumpere la pretul acela astronomic... Pai ce, l-a pus UPC-ul pe Voiculescu sa plateasca atata pe drepturi? Daca a platit, sa-si scoata banii de unde vrea el, nu sa puna presiune pe UPC sa plateasca ce suma vrea el... Sa-si scoata banii din publicitate! Mie unu mi se pare ca ar avea mai mult de castigat daca GSPTV ar fi vazut de toata lumea, pentru ca ar avea audiente mai bune si ar putea scoate mai multi bani.
Oricum am pune insa problema, moralitatea n-are nimic de-a face cu situatia de fata. Este o disputa pur economica, indusa abuziv in dezbaterea publica de organele media supuse lui Voiculescu...