Eu? Platina pe 3 arme de assault, aproape pe tancuri si aproape pe elicoptere. In curand o sa fie si platina pe F2000dar nimeni nu vrea sa joace Hardcore cu mine (unde F2000 e foarte bun). Ce killuri am pe M60 sunt doar din meciurile cu romani cand de nervi le intorc propria arma impotriva lor. Cel mai mult mult ma amuza ca nu am vazut pe nimeni sa foloseasca arma la potentialul ei maxim
Macar asta e un motiv de bucurie
Sunt o persoana care prefera linistea asa ca ma ia durerea de cap dupa jumatate de ora de M60 care face un zgomot infernal.
Mult respect si apreciere pentru oamenii din seara asta care au jucat fara M60 (Mariusika, Kepzy, caine_rau). Si scuze de postul de mai sus, dar pur si simplu m-au trecut fiorii la cat de stresante au fost meciurile din seara asta. Si nu este vorba de o singura seara, in permanent 70% din romani joaca cu M60, este foarte obositor. Si desigur meciurile cu Mariusika, unde in cazul ca el scoate sub 30 de killuri ma simt ca un pilot esuat si-mi inec amarul in multa bere
---------- Post added 30-03-2010 at 01:13 AM ----------
Bine spus. Eu personal ador sa prind meciurile cu Kepzy si maveryck cand au ei pofta de joc, nu prea facem noi treaba dar cand avem sunet e un amuzament total. Incercam tot felul de combinatii de roluriSau in ultima instante se lasa cu "knife only".

dar nimeni nu vrea sa joace Hardcore cu mine (unde F2000 e foarte bun). Ce killuri am pe M60 sunt doar din meciurile cu romani cand de nervi le intorc propria arma impotriva lor. Cel mai mult mult ma amuza ca nu am vazut pe nimeni sa foloseasca arma la potentialul ei maxim
Macar asta e un motiv de bucurie
Sunt o persoana care prefera linistea asa ca ma ia durerea de cap dupa jumatate de ora de M60 care face un zgomot infernal.
Sau in ultima instante se lasa cu "knife only".
Reply With Quote