Single post: Battlefield: Bad Company 2
-
30-03-2010 08:38 #1345 SP
Member
Ai dreptate Wickyz, " ma ia cu capul" cand ma kilareste un medic mitralior, unde draqu au vazut astia de la DICE medici cu mitraliera in mana alergand ca iepurii? Majoritatea deceselor personale imi sunt provocate de medici, m-am hotarat ca in orice meci cu mai mult de 4 medici sa-i haituiesc si sa-i cutitez pe toti, si asta e o promisiune, stiti majoritatea ca sunt obsedat de dog-taguri si ma pricep sa dau cutite.
Nu m-ar deranja atat de tare un medic cu M60 daca serverele astea de la EA nu ar avea un lag nesimtit, e un lag care te "fura doar la tragere, in rest te misti acceptabil si multi nu-l sesizeaza dar eu nu campez si intru mult in liniile inamice, facand asta am nevoie de un raspuns promt al armei mele, fara lag omor toti doctorasii cu mitraliere pe care ii vad si pun tinta pe ei, nu apuca nici sa maraie.
Pe un server bun fac 8-9 kiluri pana mor o singura data si trec prin ei ca prin branza, cand e lag mor de-mi sare mustarul si inchid casca sa nu ma auziti cum injur, jocul asta m-a facaut cel mai mult sa injur si sa fiu f nervos, eu nu sunt asa,sper sa incepem sa jucam si tactic si sa ne organizam frumos, multi joaca numai pt K/d si folosesc mitralierele pt asta.
Eu si inca cativa care jucam cu voi ( mobu, g-extreme, cosminbad, musky, dumimix, faxiu, muthuroul, maweryck ,chiar si koba si inca cativa) venim din MAG unde totul inseamna numai si mumai joc in echipa, iti ajuti colegii ai un meci bun, esti lup singuratic sfarsesti f frustrat, cam asta e , sper sa intelegeti ca jucam pt fun si versatilitatea si nu numai pt cine are cel mai bun K/D.