Eu ma joc destul de mult medic, dar o fac pentru ca in fiecare squad trebuie sa existe un medic sa isi tina colegii in picioare, este inaccepatbil d.p.d.v. tactic sa nu ai medic in echipa, care sa dea revive-uri si heal, mai ales daca incerci sa flachezi si sa te bagi in spatele bazelor, fara medic nu rezisti acolo nici 1 min, dar prioritatea nr. 1 la un medic trebuie sa fie rolul sau de suport nu omoratul, eu dupa mentalitatea asta joc medic.

Dintre toti romanii cu care am jucat doar catziva i-am vazut sa joace medic dupa aceasta mentalitate, unu ar fi matei_ro "cel mai bun roman copil din lume" dupa cum se caracterizeaza el insusi la cei 9 ani ai sai da clasa la mai toti d.p. asta de vedere al jocului tactic, defapt in general vorbind am remarcat ca trebuie sa te rogi mult de lume sa dea un heal sau ammo, toata lumea se crede in MW2 aci si asta ii foarte trist, nu kill-urile castiga meciuri ci munca in echipa.

Revenind la medic, daca tot foloseste cineva acest kit trebuie sa fie prost sa nu folosesca M60-u, dar va garantez ca si cu alte LMG-uri faci prapad, deci in concluzie toate LMG-urile sunt rupere, dar ca si in orice joc exista modalitati sa contracarezi medicii, de exemplu folosind sniper-u din echipa care poate sa ii dea jos fara mult efort daca ii urmareste pe harta, dar si aici ajung la aceeasi problema a jocului in echipa, cel care joaca sniper trebuie sa fie constient de aspectele astea si sa urmareasca medicii si sniperii adversi si sa fac spot-ing la greu pe ei.

Din pacate exista o categorie de oamenilor care folosesc medicul doar pentru simplul fapt ca nu stiu trage cu o arma si le trebe incarcatoare de 100 de gloate sa paleasca pe cineva, acestia sunt niste noob-i care nu trebuie nici ei blamatzi, ca nu toata lumea se pricepe la shootere de aia in ultimii ani s-au pus accente puternice in toate jocurile online pe LMG-uri pentru a accesibiliza jocurile online, sa atraga in ele si persoane anti-talent ca doar si banu lor ii valabil.

Si mai sunt si o a treia categorie, care is k/d ratio freeks si joaca orice sa faca ratie de 4-5 pe meci, pentru acestia am numai cuvinte de "lauda" colegii le cunosc prea bine ca poluez castile destul cu ele.
Hai ca m-am lungit destul la vorba, cand jucati, ganditi inainte sa miscati.Pace medicilor adevaratzi!