Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
30-03-2010 12:40 #7394 SP
Member

Originally Posted by
superman90
Sistem 5.1 Logitech X-540? 400 lei m-a costat la Altex.
Si eu ma gandeam tot la asta, am vazut in descrierea lui ca ar avea un adaptor pentru console.

Originally Posted by
superman90
Tot de sisteme audio legat, am atasat mai jos poza cu panoul spate al Samsungului meu seria 5. Am atasat si o poza care arata cum am eu momentan cablat sunetul la PS3. Ma intereseaza sa il pot scoate totusi direct din TV, ca sa-l pot modifica direct din telecomanda TV-ului, ca altfel trebuie sa tot umblu la comanda cu fir a sistemului.
Am incercuit Audio Out la panou pentru ca acolo am inteles ca trebuie bagate mufele L-R. Cred ca am cumparat absolut orice fel de adaptor RCA-jack, jack-RCA, si ce o mai fi, deci is pregatit

Cand scot totusi sunetul prin cele doua iesiri, mi se aude mono la sistemul de boxe. Stiti cumva cum trebuie cablat corect?
Momentan, cu cablul compozit direct din PS3 in Subwoofer, mi se aude stereo si un fel de simulare de surround (asta din apasarea unui buton pe telecomanda cu fir a sistemului audio).
Am fost intre timp la un magazin si am vazut sistemul pe viu, intr-adevar adaptorul e destul de simplist (dupa cum se vede si la tine in poza), scoate doar semnal stereo, pacat, ma asteptam la ceva mai complex... multumesc foarte mult ca ai postat pozele oricum. 

Originally Posted by
GreyhounD
Pai din ce conexiuni ai tu facute acolo nu vei scoate surround din PS3 in vecii vecilor. Surround din PS3 poti scoate doar pe iesirea optica.
Oricum ai da-o, tot ai nevoie de control separat pentru sunet, atata timp cat tu ai calea diferita decat cea care intra in televizor. Am impresia ca pe Slim au bagat o functie prin care poti controla device-uri compatibile (gen Viera Link), dar nu sunt sigur exact cum functioneaza si ce face.
Eu am un DAC (digital-analogue converter) cu intrare S/PDIF optic si e foarte bun, doar ca nu am decat iesire stereo la el.