Quote Originally Posted by superman90 View Post
Sistem 5.1 Logitech X-540? 400 lei m-a costat la Altex.
Si eu ma gandeam tot la asta, am vazut in descrierea lui ca ar avea un adaptor pentru console.

Quote Originally Posted by superman90 View Post
Tot de sisteme audio legat, am atasat mai jos poza cu panoul spate al Samsungului meu seria 5. Am atasat si o poza care arata cum am eu momentan cablat sunetul la PS3. Ma intereseaza sa il pot scoate totusi direct din TV, ca sa-l pot modifica direct din telecomanda TV-ului, ca altfel trebuie sa tot umblu la comanda cu fir a sistemului.

Am incercuit Audio Out la panou pentru ca acolo am inteles ca trebuie bagate mufele L-R. Cred ca am cumparat absolut orice fel de adaptor RCA-jack, jack-RCA, si ce o mai fi, deci is pregatit Cand scot totusi sunetul prin cele doua iesiri, mi se aude mono la sistemul de boxe. Stiti cumva cum trebuie cablat corect?

Momentan, cu cablul compozit direct din PS3 in Subwoofer, mi se aude stereo si un fel de simulare de surround (asta din apasarea unui buton pe telecomanda cu fir a sistemului audio).
Am fost intre timp la un magazin si am vazut sistemul pe viu, intr-adevar adaptorul e destul de simplist (dupa cum se vede si la tine in poza), scoate doar semnal stereo, pacat, ma asteptam la ceva mai complex... multumesc foarte mult ca ai postat pozele oricum.

Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
Pai din ce conexiuni ai tu facute acolo nu vei scoate surround din PS3 in vecii vecilor. Surround din PS3 poti scoate doar pe iesirea optica.

Oricum ai da-o, tot ai nevoie de control separat pentru sunet, atata timp cat tu ai calea diferita decat cea care intra in televizor. Am impresia ca pe Slim au bagat o functie prin care poti controla device-uri compatibile (gen Viera Link), dar nu sunt sigur exact cum functioneaza si ce face.
Eu am un DAC (digital-analogue converter) cu intrare S/PDIF optic si e foarte bun, doar ca nu am decat iesire stereo la el.