Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Totul despre pesti si acvarii
-
Member
Ok am lau planta. Au preturi super la plante. Am luat doua plante una (acum si una acum 2 sapt) super stufoase, santoase la 10RON bbucata. Daca merg in Hornbach/ Animax nu gasesc asa plus ca preturile sunt sus rau. Din pacate dupa ce am curatat substratul si am reimprospatat apa am plantat "floricica". Am cam tulburat apa. dar cred ca pana dimineata se reface claritatea apei.
Din fericire acvariul a venit cu un neon crd eu dedicat caci nu a facut alge pana acum, ceea ce am inteles multora li s-a intamplat din cauza neoanelor nepotrivite.
Am sa fac si aceea vizita la reef insa intr-un week-end si-l iau si pe micutz.
Cat despre petshop, e cel mai apropiat de mine si pesti i-am luat de la ei si cateva plante. Toti sanatosi, frumosi si la pret rezonabil.
asa incat mai trec pe acolo dupa o mica cumparatura in Carrefour. Am aflat insa cum se intampla lucrurile intr-un astfel de loc de desfacere... sa-i zicem crescatorie de pesti. Ei bine apa este reinprospatata direct de la chiuveta fara nici un alt tratament. Eu la indemnurile tale am mai facut un test de apa insa aici nu am observat ca s-ar pune problema. Oricum acum 2 zile treaba era serioasa caci un banc de pesti era apatic si destul de lipsit de vlaga, vizibil cu ochiul liber. Tipul mi-a zis ca le pus in acvariu ceva de la Tetra ce contine vitamina B si iod, pentru intarirea imunitatii si lucrurile s-au indreptat. Azi nu am mai vazut probleme. Mi-a mai zis ca pesti venisera din alt loc unde au fost tratati cu o apa diferita de la retea iar el i-a pus in apadin put care e mai ciudata. Ma asteptam sa vad un buletin de analiza.
E bine ca mi-ai zis de pompa de aer. Sincer eu am improvizat ceva (sper sa nu razi sau sa te miri de ce oamenii fac lucrui d'aste). Practic am luat un furtun mai lung l-am lipit la margine si i-am facut niste gauri destul de mici pentru a crea aceasta perdea de aer. Am ingropat in pietris o parte din el. Din pacate insa perdeau de aer este o perdea de bulbuluci ceea ce cred dupa ce imi zici ca nu e chiar ok. Voi renunta la ea si voi lua o piatra d'aia sau poate ma indur sa iau o perdea de aer esi nu prea mi-a venit sa arunc banii pe ea ca imi era teama ca voi fi dezamagit.
Monky e posibil sa o intind de sarbatori pentru vreo 3 zile. Sa iau o capsula de week-end? Am vazut tot la astia. O chestie ca o cochilie din care micuta mananca cand le vine foaema...adica tot timpul banuiesc. Poate ii gasesc mari cat tot acvariul. U say 2 me.
Am citi pe undeva ca nu mor ei asa de nefoame dar cand ii vad pe scalarii astia ca se uita mine cu ochii aia mici parca imi zic "da-mi si mie o bucata de paine"