Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
wintzy, dupa parerea mea, The escapist e ridicol in absolut toate review-urile lui.
Asa, ridicol e cuvantul perfect He still has a point, though (doar in unele privinte).

In alta ordine de idei, acu am terminat si eu povestea, 56 de ore de joc (dar in care i-am dezvoltat pe toti aproape complet - atat cat se poate la nivelul 9 de cristarium) si am fost oarecum impresionat de final, dar cu un strop de gust amar (foarte putin, pentru ca oricum finalul a fost reusit si demn de un Final Fantasy). Atentie, in spoiler, pe langa finalul din FFXIII fac putin referire si la luptele din FFVIII, deci cine nu l-a jucat si intentioneaza sa o faca, sa nu apese pe buton

Ca si concluzie, au fost 56 de ore pe care nu consider ca le-am pierdut asa cum zic multi destepti ca Jim Sterling (Destructoid) - se da mare cunoscator al jocurilor si da nota 4 unui joc care intr-adevar nu este lipsit de probleme dar e departe de a merita 4. Mi-a placut per total, dar regret faptul ca il puteau face incomparabil mai bun daca ar fi lucrat mai mult la unele elemente cheie.