Single post: Totul despre pesti si acvarii
-
Member
AM tot curatat prin acvariu tocmai pentru ca exista acel dezechilbru, pentru ca surplusul de fecale/plante moarte etc sa nu devina si mai toxic. Doar pentru asta. Dar asta pana intra pe un fagas normal, cand simt ca lucrurile merg de la sine nu am sa o fac decat la o sapt.
Nuca o vreau doar de decor. Eu am un sanitar si probabil am sa mai iau unul. iar pe viitor ma gandesc la gurami 2-3 max. cu alte cuvinte 4 scalari + 3xifo (daca lucrurile merg ok) + 2sanitari + 3 gurami=12pesti cu totul. Cred ca e ok pentru un acvariu de 55L utili.
In afara de asta vroiam sa te intreb un lucru: am vazut la Hornbach vata de prlon (daca asa ii zice) un pachet mare. Primul meu filtru din cartus este un box de plastic care are inauntru un astfel de material si care trebuie schimbat banuiesc undeva la 2 luni. Ar fi ok sa desfac box-ul ala si sa inlacuiesc cu vata de la hornbach. Cred ca as iesi mai bine la pret (un cartus costa 10RON).
Am vazut ca-i spuneai cuiva la un moment dat ca nu e bine ca fertilizeaza plantele din cauza filtrului cu carbon. Am si eu box cu filtru de carbon intre celelalte. E vreo problema cu cartusul de carbon?
Monky vroiam sa te intreb de chestia asta... Am zis sa te intreb inainte de a face vreun pas. La petshop mi-au zis cu mana pe inima ca si-au rezolvat problemele cu pesti cu el. Adica in sensul ca s-a observat o imbunatatire considerabila a lor. Tetra Aqua Vital - 13.00 RON : Petshop la tine acasa, Happypets Online