Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Totul despre pesti si acvarii
-
Admin
Ideea era ca nu ar prea trebui sa ai ce sa cureti daca dai putina mancare in perioada asta... de-asta am zis sa nu-i zapacesti zilnic 
Nuca e ok si doar pentru decor... insa numarul de pesti (si ce pesti !) depaseste cu mult capacitatea acvariului tau. Mai ales ca te arunci la pesti mari (scalari, gourami)... Doar 4 scalari maturi si deja ai sarit de limita maxima. Incearca sa te tii de acest calcul http://www.consolegames.ro/forum/f63...te/#post243074 si-ai sa-ti dai seama singur cu cat de mult depasesti. Deci nu, nu e deloc ok pt. 55L utili. Apropos, ce "sanitar" ai ? E cumva hoplo ? Daca da, ca sa-ti faci o idee... numai un hoplo are nevoie de 30L de apa... Am tot spus-o si o repet, cumparati pestii dupa ce faceti calculul, nu inainte 
Sa nu ma intelegi gresit. Poti pune cati pesti doresti si ce pesti doresti. Insa o sa ai parte de deciclari de o sa te saturi... o sa-ti moara din ei pana o sa ajungi mereu la numarul de pesti pe care capacitatea filtrului/acvariului o permite.
Referitor la vata de perlon... poti sa iei pack din acela. Foloseam si eu intr-o perioada, pt. ca iesea mai ieftin. De obicei vata de perlon se schimba mai des la filtre atat de mici (o luna, poate si mai putin, in functie de nr. de pesti, volum, etc.). De asta iubesc filtrele externe mari, unde nu ma ating de stratul acela (e un perlon mai "special") timp de 3 luni...
Cat despre carbon, lasa-l acum in perioada de ciclare. E bun pt. ca te mai scapa de miros, de chimicale, de clor, etc... Dupa ce scapi de ciclare, poti scapa si de el.
Iar cu Aqua Vital, n-am folosit... si repet partea cu "nu mai puneti tot felul de chimicale in acvariu"... Cat despre petshop, nu mai zic nimic... vad ca dau numai sfaturi d-astea. Deh, trebuie sa vanda cat mai mult. Iar daca-ti mor pesti, bravo lor, iti vor vinde si mai multi pesti... Mai departe, it's your choice !