Quote Originally Posted by Mafioso View Post
Si tu alta treaba nu ai? ma refeream la god of war de pe ps2 care le-am jucat, iar gusturile nu se discuta ia si vezi-ti de treaba ta
nu zau.....faza cu gusturile este oarecum adevarata....dar tu tii sa subliniezi ca nu iti plac exclusivitatile de pe ps3....in cazul de fata ps2....am mai gasit cateva posturi de ale tale
"
Infamous e un fel de Protoype, daca ai jucat Prototype nu prea merita sa iti iei infamous"...
"si ce sa faca cu ps3? in afara de uncharted 2 si killzone 2 restul jocurilor de pe ps3 is praf, ca sa nu mai zic de altea multiplatform care se vad mai oribil pe ps3. "...
"PS Move este o copie dupa wii mote, cei de la Sony stiu doar sa fure ideile altora"...
"Suna interesant, oricum nu se compara Natal cu acel vibrator de la sony"...
"Heavy Rain nici macar nu e un joc , wtf apesi 1 buton si gata are gameplay, mai mult e o poveste si nu stiu la ce s-au gandit producatorii cand au lansat asa ceva, daca are succes mare dc nu apar si alte jocuri la fel?"
..toate plangerile tale se adreseaza consolei si jocurilor exclusive PLAYSTATION....gata...aici am incheiat off-topic-ul
PS:ai invatat sa joci la pariuri???
"ok m-am gandit sa ma apuc si eu de pariuri sportive si am luat o varianta de pariloto si un ziar, si nu ma pricep sa completez, acolo scrie codul meciului-45 min-90-min 1 x 2 ce inseamna asta? rog pe cineva care se pricepe sa ma ajute putin"
LE: ca dovada a varstei tale si a felului in care ai fost crescut....imi trimiti si PM in care vorbesti in jargouri de clasa a 2-a
ba date ca bag **** in mata ai *****, ce mortii matii te bagi in seama copil be**** ce esti daten **** mea de rapanos
..."daten" se scrie "date-n"...stai linistit...ai report