Single post: Why do haters do what they do?
-
Member

Originally Posted by
Clabuc
Luati in calcul si trolii care, prin simplu volum te scot din pepeni, trecand peste punctul in care sunt amuzanti in stilul "si ei sunt ai nostri". Pe anumite subiecte am ajuns sa ma auto cenzurez de pe internet doar pentru a nu mai citi anumite ineptii despre diferite subiecte legate de jocuri, console, platforme, Ati, Nvidia, Steam, Ubisoft copy protection...stiti pe ce se urla de obicei.
De asemenea, as mai vrea sa aduc in discutie o alta categorie: hotii de software. La modul general ma doare-n cot daca furi, dar la modul particular ma scoti din pepeni cand emiti pretentii "informate" despre...sa zicem calitatea produsului, in conditiile in care ai doar crackul prost. Si urli pe forumuri, si te agiti, si te frustrezi ca jocul pe care l-ai furat de pe torrente e prost. MARS !
My 2 cents.
edit, ca uitasem.
Personal i-as aduna pe toti intr-un loc, si i-as pune sa scrie de 1 milion de ori pe o tabla fictiva cuvantul "
multiplatform". Poate ar avea succes

Problema e ca noi ne agitam aici cu diferite explicatii ale acestui "flagel" ca sa ma exprim asa,partea proasta in toata aceasta poveste este ca majoritatea oamenilor au tendinta de a se plange de absolut orice lucru indiferent ca e el gratis sau platit,consola sau masina de spalat . Acest lucru e bun si rau si in continuare o sa explic de ce,toate progresele omenirii isi au radacinile mare parte din nemultumirea oamenilor in legatura cu un anumit lucru si dorinta de a-l perfectiona si de a-l face mai bun,din pacate partea buna se cam termina aici,ea fiind dupa parerea mea eclipsata de dezavantajele prezentate de acest mod de gandire.
Aceste dezavantaje sunt reprezentate in mare parte de fenomenul de trolling,acesta manifestandu-se aproape in orice domeniu din pacate. Dar revenind la consolele noastre este evident ca orice om,dupa parerea mea,care are o singura consola va considera ca modelul concurentei este mai slab sau nu isi merita banii.Acest lucru cred ca l-am trait cu totii (eu de exemplu am considerat X360-ul ca fiind o consola inferioara PS3-ului pana am avut ocazia sa ma joc pe ea la un prieten)numai ca la unii se manifesta prin incercarea de a denigra produsul concurentei si fanii acelui produs intrun mod violent si foarte deranjat fata de ceilalti ei vociferand pur si simplu frustrarea lor mascata in certitudinea (autoindusa) ca platforma concrentei e mai proasta din cauza ca nu detin ambele console(PS3,X360),referindu-ma la problema forumului.Din fericire mai exista oameni care chiar daca nu au ambele produse nu vocifereaza ca niste primate fara minte,ci lupta si se chinuie pentru asi lua ceea ce isi doresc. Stiu ca ultimul meu argument pare slabut si fara fond dar eu asa diferentiez oamenii,cei care nu au un anumit lucru si se multumesc doar cu evidentierea defectelor celorlate obiecte si cei care lupta pentru a avea tot ce isi doresc.
Ca o inchiere eu cred ca in fiecare dintre noi exista un mic troll
numai ca la unii nu e chiar asa de mic.