Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Battlefield: Bad Company 2
-
07-04-2010 15:11 #1461 SP
Member

Originally Posted by
LeGenD
majoritatea sunt slabi...2-3 sunt buni din cate am vazut aseara...oricum a fost fain gg

Daca spui asta inseamna ca nu prea te-ai jucat cu romani, lasa ca poate o sa mai nimeresti in meciuri cu noi, astia slabi, si o sa iti schimbi parerea, tot ce pot sa iti spun este ca, eu cand joc cu romani sunt sigur ca nu raman fara viata, ca voi primi revive in urmatoarele clipe dupa ce am murit, ca nu raman niciodata fara munitie, si ca inamici vor fii spot-atzi incontinuu, nu cred ca sunt multi straini care sa fie destul de nebuni sa impinga la obiective indiferent de costuri si sa fuga jumate de harta sa imi dea un heal sau munitie in loc sa omoare 3 inamici in timpul asta.
Am peste 80h de joc online si iti garantez ca 80% din meciurile in care am avut colegi straini in echipa nimeni NU a vorbit mai nimic, cu romanii cand sunt in echipa toata lumea te anunta unde sunt inamici, care are un loc de spawn bun s.a.m.d.
Nu incerc sa ridic in slavi roamanashii mei cu care joc zi de zi, ca sunt si jucatori straini super buni si am pierdut destule meciuri in fata lor, dar le-am facut viata un calvar si nu ne-am predat fara o lupta pe cinste asa ca nu mi-e rusine de niciunu din ei!
Poate ca nu toti suntem grozavi la tras cu arma dar toata lumea incearca sa faca parte din echipa si sa isi indeplineasca obiectivele, ca si in fotbal, cel mai des castiga echipa care joaca bine tactic si unit, nu aia plina de vedete individualiste.
Pace!