Quote Originally Posted by killall1 View Post
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Multumim. Au fost fericite (cred)

Acum, revenind la lucruri serioase... fa ceva cu acvariul ala. Nu de alta, dar e pacat de cat ai investit in el. Sper sa nu te superi pe mine, dar o sa-ti spun direct: "Avand in vedere ca folosesti Dennerle si Dupla... acel acvariu arata INGROZITOR !". Vad o planta care inca sta in suportul de la petshop. No offense, dar NU FACE ASA CEVA nici-un incepator macar... Pe langa ca planta aceea nu se dezvolta, nu faci altceva decat sa aduci in acvariu bureti plini cu spori/bacterii/virusi/melci... Mergi la cel care ti-a zis sa introduci asa direct in acvariu si ii spui sa se lase de sfaturi !

Mai departe... vad niste anubiasi pe buturuga MANCATI de alge. Nu au doua-trei... am impresia ca sunt mai mari algele decat planta. Arunc-o sau fa-i ceva in alta parte, pana nu ti se umple tot acvariul de alge.

Apoi... reactorul ala pe mijlocul acvariului... e fix ca naiba. Mai ales avand in vedere ca ai spus cum ca este miscare suficienta in acvariu. Las-o undeva in colt, acolo unde ii este locul, si de unde trebuie sa impinga apa imbogatita cu CO2 in restul acvariului. Esti primul (FELICITARI) pe care-l vad cu reactor de CO2 pe mijlocul acvariului.

Si in final... planta aia care pluteste. Era acolo asa si acum 2-3 saptamani. Nu stiu exact ce este, dar esti sigur ca este planta plutitoare ? Mie nu-mi pare (cu radacina si tulpina atat de lunga). Planteaz-o, ce Dzeu ?

E de lucru acolo, nu gluma. Eu ti-as recomanda sa te opresti din cumparat super scule daca nu respecti nici macar regulile simple...