Single post: Alan Wake / Remastered
-
Why so serious ?

Originally Posted by
ffocus
In jos rau de tot? fff putine poligoane? Prietene, nu ti-ai ales bine cuvintele. Mai

odata.
in primele imagini si filmulete, puteam vedea un peisaj vast, cu texturi enorme, ce folosea 4 nuclee de procesor doar pentru asta. aveam un Alan Wake care se plimba in voie prin peisaj fara timpi de incarcare. Mai nou, ca sa urmeze reteta Alone in the Dark, vom avea "episoade". Ce insemana asta ? inseamna cate un nivel, dupa care loading, time, iar un nivel si tot asa. Asta inseamna drum predefinit (dupa cum au spus si producatorii, ca altfel nu ar putea sa te tina in suspans).
Referitor la grafica, uitati-va la copaci. uitati-va la tufisuri si la iarba. Pentru un joc care pune asa mult accentul pe locatie, arata mai urat ca Just Cause 2, care este muuuult mai mare ca intindere.
Uitati-va la textura de la casa, cand face fade out cand e el langa sotie si veti vedea o textura banala, fara bump mapping, a caramizilor. la fel, totul arata...normal. mediocru. la inceput, totul era extra-super-mega.
Nu sunt genul care sa prefer grafia, in locul gameplay-ului si povestii / atmosferii, dar cand producatorii promit ceva la inceput, vreau sa se tina de cuvant.
Este in top 5 a celor mai asteptate jocuri de anu asta si sunt sigur ca imi va placea (mi-a placut chiar si Alone in the Dark, obligat-fortat de cati bani am dat pe el
si l-am terminat) si il voi termina, mai mult ca sigur, dar, repet. vreau sa primesc ceea ce au promis producatorii ca vor livra.