Quote Originally Posted by Alex De Large View Post
Nu mai inteleg nimic, unii ba zic ca merge, altii nu. Un prieten bun de-al meu a zis ca nu a avut probleme sa cumpere de pe cont US cu card de credit international. Si cand spun international ma refer la tranzactii.
Tot nu inteleg ce e aia international, poate imi dadeai un link ca sa ma lamuresti (presupun ca e un card VISA sau Mastercard). Anyway, problema e urmatoarea: de la un moment dat Sony a restrictionat modalitatile de a cumpara de pe PSN prin urmatorul "feature": acum verifica numele si adresa pe care o bagi la cont daca e aceeasi cu cardul. Daca e, super, merge, daca nu, nu merge.
Daca ai card pe numele tau atunci ai adresa de Romania, deci trebuie sa faci cont de Romania, deci ciu ciu Playstation Store.
Prietenul tau probabil ca nu minte, daca el, ca si mine, si-a facut un cont cu orice adresa, a definit un Visa si a platit cu el, ACUM VREO 2-3 ANI atunci ii merge si acum. Chiar daca isi schimba datele cardului. Asa am apucat eu sa-mi fac pe USA.
Singura ta optiune e sa-ti cumperi PSN Card pentru tara respectiva, folosind acest card VISA/Mastercard. Ex pt UK poti lua de pe Shopto.