Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
Senior Member
am primit si raspunsul celor de la Flamingo dupa ce in prealabil le-am trimis un mail destul de elaborat cu problema mea. Iata ce spun ei:
Stimate domn
Va informam ca in urma discutiilor avute cu colegii nostri am primit
informatia ca acest produs inca nu a ajuns in service.
Procedura de service Sony PS3 presupune inlocuirea consolei defecte,
unitatea de service asteapta produsul pentru a fi verificat iar daca
defectul se manifesta consola va fi inlocuita cu o consola din stocul
swap.
Informatiile precum ca Flanco a avut la vanzare un lot de console PS3 cu
probleme la unitatea Blue Ray, sunt total eronate. Unitatea Blue Ray
Player functioneaza ca orice unitate optica (CD, DVD) si este sensibila
la praf, etc.
End of story! Acum tot ce pot sa fac este sa astept..