Mie mi s-a parut un joc foarte ok - nu extra dar in nici un caz mediocru.
Mi se pare ca pretentiile gamerilor au crescut deja la niste inaltimi absurde...Dupa parerea mea deja se incerca alte lucruri in industria de gaming - cu accent pe entertainment cu un spectru mai larg de lucruri incluse in pachet - vezi pe langa grafica si gameplay > contextul, muzica, informatia livrata, experienta cinematica - puterea de a creea un brand << a se vedea comparatii la nenumarate jocuri cu Devil May Cry, GOW etc - de Devil deja nu prea se mai vorbeste...osa treaca si GOW - de Legacy of Kain abia ca mai mentioneaza cineva desi tot ce e dupa (vezi cele mentionate inainte) ar putea fi considerate copii > Eu unul sunt pentru evolutie - atata timp cat jocul ia ce facea predecesorul pe parte de gameplay - o include intr-un context nou care poate inbogati mult continutul si aduce si ceva nou 'with a twist' - e super ok.
Grafica mi s-a parut foarte buna - a se da atentie la detaliile privind designul si aici nu ma refer la animatie (cea de gameplay) care intradevar pentru o consola din generatia asta cam lasa de dorit. Partile cu filme sunt geniale.
CONCLUZII:
Totul pare ca exista doar in comparatie cu GOW in ultima vreme si asta este deja un cliseu plictisitor.
Incercand detasat sa imi dau cu parerea as spune ca jocul este un experiment reusit - modul in care poemul a fost transpus intr-un joc (lucru nu usor de facut) mi s-a parut foarte reusit >> tema si mai ales ce isi doreste sa faca poemul reuseste in mare masura si jocul pe plan psihologic si asta mi-a placut - in final iti da de gandit in lagatura cu cateva teme interesante gen conditia umana in general (nu intru in detalii).
Grafica foarte placuta, muzica geniala - gameplay-ul slabut dar are cateva lucruri foarte bine realizate si integrate in joc care merita (beast riding-ul, combourile si sistemul de lvl up etc.), scenariul foarte interesant si mai ales ca mod de abordare si transpunere a poemului intr-un joc - lucru ambitios cu multe sanse de rateu care insa a reusit onorabil aici.
In final am intrat in atmosfera, mi-a dat de gandit, am adorat muzica si sentimentul general - am urat liniaritatea, ritmul scenariului (care pe final pare ca a fost grabit degeaba si taiat brusc).
Merita jucat si i-as da un 8/10 (cel putin).