E destul de puternic M60 si intradevar adevarata lui putere se observa intr-un grup de 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 12 inamici. Spre deosebire de o arma de assault acesta mentine o precizie destul de OK in mod de fire full auto si are si clipul de 100 (M60). Personal ma simt mult mai comod cu o arma de assault decat cu una de medic (1300 kills cu medic 7500 kills cu assault) dar uneori ma dispera viteza cu care omoara un M60. Pe langa faptul ca are cel mai mic killtime din joc (0.23 secunde fata de 0.3 Abakan, M16 si VSS) impreuna cu reculul (tinta pe piept si al doile glontz e cap) o fac letala in close range. De multe ori am murit si am avut impresia ca am fost snipat cu un M95 sau ceva (nici nu am auzit, simtit gloantele, ecran rosu nimic, direct cazut mort). E foarte puternica arma si in curand o sa primeasca un "nerf" dupa spusele developerilor. Totusi, personal pentru mine arma cu care am cea mai buna ratie si cel mai bun "Kills per minute" este de departe VSSul. Este o bestie acel sniper odata stapanit, sub 10 metri sta de la egal la egal cu un M60, pana in 100 de metri distruge orice sniper semi auto iar la long range nici macar o pisica nu are reflexe sa se fereasca de cela 2 rafale necesare pentru un headshot. Partea buna la countersniping e ca nu are bullet drop deloc, e arma perfecta!

Si o mica sugestie, personal consider M249 SAW superioara din multe puncte de vedere M60ul. Unicile momente cand e acesta mai bun fiind super close range cu 100% acuracy si UBER long range sniping cu ACOG. Daca nu aveti asa indeletniciri cu clasa de Medic incercati M249 SAWul, ruleaza fin! Ah, si are 200 de gloante in rezorvor, uneori ma amuz tragand toate 200 in o fereastra sau pe o usa. Sunt socat cata lume decide ca cel mai bun curs de actiune este sa iasa intr-o ploaie de gloante.