Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Respawn Entertainment anuntat de fostii angajati IW !
-
Member
Incep sa nu-i mai cred nevinovati pe respectivii in relatia cu Activision.
As dori totusi sa adaug cateva cuvinte, ca tot a deschis Hitler subiectul:
Week-end-ul trecut a fost gratuit Modern Warfare 2 Multiplayer pe Steam si m-am putut delecta cu el cateva ore, nu exact cat mi-as fi dorit, dar asta este, vrei mai mult, platesti. Tare jocul ce-i drept, dar n-am putut scapa de impresia ca ar fi si mai tare daca n-ar fi atat de CONSOLIZAT!!! Atunci cand aleg un FPS de PC, vreau sa experimentez exact ce am ales, un joc conceput special pentru PC cu toate avantajele platformei: grafica mai buna, gameplay imbunatatit, dat bineinteles si de precizia mouse&KB, servere dedicate, numar mult mai mare de jucatori in multi, ati prins ideea. La MW2 PC nu exista niciunul din elementele enumerate, e tot posirca de pe console. Ce nu am sesizat au fost glitch-urile, asta si probabil din cauza ca sistemul VAC functioneaza mult mai bine.
Bad Company 2 is a much better PC game, se cunoaste ca cei care l-au lucrat nu au stirbit nimanui din avantajele la care ii indreptateste platforma pe care au ales sa-l joace. Implementarea DX11 e o dovada in acest sens.