Incep sa nu-i mai cred nevinovati pe respectivii in relatia cu Activision.

As dori totusi sa adaug cateva cuvinte, ca tot a deschis Hitler subiectul:

Week-end-ul trecut a fost gratuit Modern Warfare 2 Multiplayer pe Steam si m-am putut delecta cu el cateva ore, nu exact cat mi-as fi dorit, dar asta este, vrei mai mult, platesti. Tare jocul ce-i drept, dar n-am putut scapa de impresia ca ar fi si mai tare daca n-ar fi atat de CONSOLIZAT!!! Atunci cand aleg un FPS de PC, vreau sa experimentez exact ce am ales, un joc conceput special pentru PC cu toate avantajele platformei: grafica mai buna, gameplay imbunatatit, dat bineinteles si de precizia mouse&KB, servere dedicate, numar mult mai mare de jucatori in multi, ati prins ideea. La MW2 PC nu exista niciunul din elementele enumerate, e tot posirca de pe console. Ce nu am sesizat au fost glitch-urile, asta si probabil din cauza ca sistemul VAC functioneaza mult mai bine.

Bad Company 2 is a much better PC game, se cunoaste ca cei care l-au lucrat nu au stirbit nimanui din avantajele la care ii indreptateste platforma pe care au ales sa-l joace. Implementarea DX11 e o dovada in acest sens.