Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Coltul de rai al consolistului

1. #1130 SP
    Member Razielim's Avatar
    Quote Originally Posted by kaoru View Post
    un update la coltul meu...am mascat parte din fire. si am facut cateva poze mai de ansamblu
    Foarte misto "coltisoru" tau................

Vad ca action figure-ul cu Raziel din Soul Reaver sta la loc de cinste langa fratela Kratos........Banui ca esti fan Legacy of Kain din moment ce la-ai asezat acolo...........ar fi misto sa faci un closeup cu toate figurinele, unele nu se disting.

Vad ca si avatarul tau are blue skin ca si Raziel sau e doar o coincidenta .........sau poate Avatar The Movie?...........lol

Apropo de asta, am facut si io o chestie pentru un contest Kotaku legat de Soul Reaver........adica Tomb Reaver .
    Attached Images Attached Images tomb_reaver_by_razielimx.jpg