as adauga si eu cateva sfaturi(ca sa citeasca lumea si mai sus voi numerota in continuare):

6. Daca jucati assault sau medic nu uitati sa lasati un ammo box sau un health box in locurile critice de aparat sau intr-o pozitie care trebuie aparata fixa. Nu ignorati cererile camarazilor. Nu va repeziti la vehicule si plecati singuri pt ca nu e un joc pt un lone wolf.

7. Fiti cat mai mobili - daca vedeti ca pe o anumita ruta nu prea aveti sanse, ganditi-va la alta ruta ocolitoare care sa surprinda inamicul.

8. Folositi cu incredere Heavy Mg-urile- sunt utile atat impotriva inamicilor cat si impotriva elicopterelor.

9.Incercati sa va infiltrati in tabara adversarului si sa trageti cat mai putine focuri(sa fiti cat mai stealth - in stil Uncharted). Daca vreti o infiltrare rapida folositi un atv Daca sunteti singur o sa muriti foarte repede adoptand stilul Rambo. Ganditi de doua ori inainte sa deschideti focul. In atac vietile echipei conteaza. Mai utili o sa fiti daca asteptati ca si coechipierii sa se spawneze langa voi.

10. Folositi cu incredere perk-urile pt vehicule, nu doar armura si power. Eu gasesc foarte util sa folosesc la UAV perk-ul de foc alternativ. ai racheta si mitraliera. La Bradley iti da o racheta frumoasa care o poti ghida. E util si la tancurile celelalte daca nu ai un coechipier in tanc. Un alt perk util mi se pare smoke-ul, atat la vehicule cat si in loc de Grenade Launcher pt clasa Assault. Asigura un cover prin care inamicul nu mai tinteste la fel de precis.

11. Comunicati - aveti headset - incarcati-l si vorbiti cu coechipierii. Ajuta enorm chiar si daca doar injurati sau cantati.

12. Nu va speriati daca nu reusiti sa plasati o bomba la M-com sau inamicii o dezamorseaza tot timpul. Majoritatea cladirilor din joc pot fi distruse astfel exista mai multe moduri in care poti castiga.

13.(ca tot in data asta suntem azi) Nu ezitati sa imprumutati vehiculele abandonate de adversari. Un elicopter e de nepretuit cateodata, faci un adevarat haos in tabara adversa. Cu putin noroc poti chiar sa le furi un vehicul de sub nas. Obtii si avantajul ca respectivul vehicul nu se mai spawneaza pana nu e distrus cel furat.

14. Folositi mine anti-tank(sfatul meu e sa le puneti in locuri intens circulate dar in umbra sau greu vizibile. Interesant ca minele raman in limita de 6 si dupa ce muriti.) si rpg-ul. El poate fi folosit cu succes la inamici care campeaza dupa un perete , la apararea unui M-com care a fost minat de voi, etc.
asteptam si alte sfaturi. .. . ..