Single post: Battlefield: Bad Company 2
-
13-04-2010 21:52 #1569 SP
Member

Originally Posted by
cristian77
Atat de mult discutata arma M60 face parte sau nu din joc? wtf? Eu nu am ajuns inca sa o deblochez,dar mi se pare total "muieresc" sa te plangi de nu stiu ce arma din joc,ca e overpowered,pe cand si tu ai posibilitatea sa o joci.La fel si cu clasa recon...ti se pare overpowered?!...joac-o
Restul...elitism ieftin,parerea mea
O mentalitate complet aberanta. O analogie care ar pune in evidenta logica ta gresita ar fi "Ce te deranjeaza toti hotii din romania? Fura si tu si totul o sa fie bine". Un exemplu mai relevant pentru joc ar fi urmatorul: imagineaza-ti ca Inginerul ar avea in loc de Mine Anti-Tank o mica bomba nucleara, si ar omora tot de pe harta cand o da; toata lumea ar juca Inginer. Nu ti se pare normal sa schimbi acea chestie overpowerd? Adica bomba nucleara. In plus eu personal nu am platit bani pe joc ca sa primes doar un M60, vreau sa pot folosi orice arma din joc la fel de eficient.
Iar Rasko, nimeni nu a sustinut ca lumea ar trebui sa joace doar cu F2000, M93Raffica, M1 Garrant, MG 3 sau alte arme slabe,ci doar sa aduca M60ul la nivelul celorlalte arme. Asa acum exista zero variatie la clasa de medic si MX8 LMG sau MG36 sau PKM sau Type 88 sau MG 3 nu isi au deloc rostul.
Personal sunt total dezamagit cum se ocupa DICE de jocul asta. Atatea buguri si inca nici un patch. Deja ma exaspereaza cand soldatul se agata de o crenguta si se manifesta boala Parkinson. Sau lagul teribil omniprezent (echivaleaza cu zero serverele lor dedicate, era mult mai eficient sistemul din MW2, foarte rar aveam acolo lag).
Observ ca multe shootere au o arma foarte buna implementata de dragul jucatorilor mai slabi. As fi preferat ca in BF sa fie aleasa un SMG pentru acest rol (cum e cazul in franciza CoD) nu un monstru cu 100 de gloante, ACOG si healh packuri. Nu discut despre acuratete, damage, fire rate ca aste oricum trebuie sa fie ridicate pentru a se potrivi armei pentru incepatori. Problema e incarcatorul de 100 de gloante si faptul ca medicul are Health Kit. Viata in mod normal incepe sa se regenerezela la 5 secude dupa ultimul damage cu se regenereaza cu 3 pe secunda. Sa presupunem ca eu joc Assault si un angajament in baza inamica m-a lasat cu 1% (lucru des intalnit avand in vedere ca vreo 4 - 5 arme din jocul asta lasa inamicu cu 1%), deci ca sa ajung la 100% am nevoie de 35 de secunde, de la 20% (si mai des intalnita situatie) o sa am nevoie de 28 de secunde pentru a ajunge la 100%. Un medic cu Health Kitul la fund in schimb se regenereaza la 100 in 5 - 6 secunde. Stiu ca din cauza asta e bine sa ai un medic in squad dar in o situatie de atac pierd pozitia pe care o aparam ca sa ajung la Health Packul unui medic (probabil aflat sub propriul fund si fara extra range), deci potentiali inamici o sa intre pe "usa" sau o sa ne flancheze. Deci e absurd sa ai o clasa cu cea mai buna arma din joc (close, mid si long range, exclus fiind extreme range a sniperelor), cu 100 de gloante si cu Health Packul la fund.
Aceasta arma pentru jucatorii noi mai mult ca sigur ca trebuia sa fie a clasei Assault, care nu are nici RPGuri (prea multi jucatori cu RPG si e un calvar pentru tancuri) si nici Health Packuri. Grenazile sunt oricum o gluma in jocul asta si sunt super usor contracarate cu Ceramic Body Armour care iti da 125 HP iar grenada, in orice fel de impact mai putin headshot iti da maxim 100 damage (asta fara improved explosives). Si acel 100 damage vine pe un diametru de doi metri si un pic, sub asta scade la 90.
Daca tot sunteti de parere ca totul e asa cum ar trebui sa fie, si ca toti ar trebui sa alergam cu M60uri in mana atunci e deja vorba de ignoranta.