Single post: DmC: Devil May Cry
-
Member

Originally Posted by
Sanjuro
Ideea mea era simpla si clara si se bazeaza pe doua lucruri: 1. jocul nu a fost inca anuntat; 2. in niciun caz nu e exclusiv.
Ca te doare pe tine-n paispe de o alta arie, nu te absolva de obligatia de a fi deschis thread-ul pe Console Club. Desi e mult spus si asa, ar fi trebuit sa astepti pana cand se stia ceva mai concret.
Cum ar fi daca apare un thread pe 360, unul pe Console Club, si mai e si asta de-aici? Forum sau piata de cartier?
Acum ma scuzi, ma duc sa deschid thread-urile "God of War cu Alt Protagonist", "Cine va fi Alt Protagonist?", apoi un poll-thread "Cine-i mai bad-ass: Kratos sau Alt Protagonist?". Daca ma mai scarpin undeva, mai imi vine inspiratia pentru alte cateva thread-uri.
"1. jocul nu a fost inca anuntat" Ok, exista vreo regula care spune ca la rubrica PS3 nu pot deschide un thread despre un joc neanuntat, dar care face parte dintr-o serie? Si sa deschid cand? Cand e anuntat jocul si cand se confirma sau nu zvonul? Atunci ce rost mai are sa mai discuti despre un zvon?
"2. in niciun caz nu e exclusiv." Tu stii deja ca un joc neanuntat nu este in nici un caz exclusiv.
"Cum ar fi daca apare un thread pe 360, unul pe Console Club, si mai e si asta de-aici?" Se strica serverele si dispare Console Games de pe fata pamantului. Se va descoperi cine a fost mai intai, oul sau gaina. Daca ai o problema raporteaza threadul sa fie mutat, nu veni aici sa faci pe interesantul.
"Acum ma scuzi, ma duc sa deschid thread-urile "God of War cu Alt Protagonist", "Cine va fi Alt Protagonist?", apoi un poll-thread "Cine-i mai bad-ass: Kratos sau Alt Protagonist?". Daca ma mai scarpin undeva, mai imi vine inspiratia pentru alte cateva thread-uri."
Te scuz, deschide orice thread vrei, nu o sa ma vezi pe mine postand acolo si facand pe desteptul. Daca nu ma intereseaza nici macar nu-l citesc.