Single post: Discutii generale despre scoala
-
Member

Originally Posted by
Snoopz
tocilar= Elev sau student care �și �nvață lecțiile pe dinafară, �n mod mecanic;
I-ai controlat tu pe toti ?lol
Nu. Din cauza asta am specificat MAJORITATEA

Originally Posted by
Snoopz
La 13 ani trebuie sa fim oameni de afaceri prosperi,nu !?
Sunt copil de bani gata ,la naiba!
Ce legătură are asta cu ce am zis eu... ?

Originally Posted by
Snoopz
Am mai vazut agarici ,care au ajuns la licee industriale ,dar la scoala faceau misto de asa zisii "tocilari".
Bănuiesc că vorbești din experiență, iar tu ești cel de care făceau mișto.
Altfel nu aveai o reacție așa de dură
Iar așa, să nu mori prost, �nvăț �ntr-un Colegiu Național.

Originally Posted by
Snoopz
L.E: Nu puteti sa faceti diferenta dintre un tocilar si un elev care invata bine ?
P.S: Parca regreti ca nu ai fost putin "tocilar" la timpul potrivit!
Ba da. Tocilar e ăla care e un ratat �n viața reală și un as la școală. Sau cel puțin �n profilul ăsta se potrivesc toți tocilarii pe care i-am văzut.
Am mai spus eu pe undeva despre colegă-mea care e prima din clasă la mate dar nu știe cum se scrie 6 roman (VI), care habar n-are unde e America de Sud sau care mai nou face foamea ca să slăbească, fără să se documenteze că �nfometarea nu te face fit 

Originally Posted by
Mask
Daca nu ai note de la 1 la 10, nu te numesti elev.
Nu chiar.
Eu de exemplu nu am luat nici o notă sub 5 �n primele 9 clase, dar anul ăsta am luat și 3 și 4.
Iar nota 1 este destul de greu de luat, să zicem că maxim un sfert din profesori dau nota asta dacă te prind.
2 am luat dar nu mi l-a trecut, că era ziua mea 

Originally Posted by
Jacobi
Esti un cr*tin!

Tu m-ai influențat să redactez postul ăla
Tu și clipurile tale de la MW2.

Originally Posted by
erik95
Adica daca stii esti un fraier? S-a spus mai sus care este diferenta dintre un tocilar si un elev care invata bine.
Unde am spus eu asta?

Originally Posted by
Cristy
off:Cata sa stii ca eu unul nu invat lectii ca robotul(tocilar) si nu inseamna ca daca de ex am 10 la mate intotdeauna primesc bani
Am spus eu ceva de tine? Sau mai bine zis, crezi că mă interesează?

Originally Posted by
Cristy
dar mai bine zis CE te INTERESEAZA viata altora?
E un forum. Eu mi-am exprimat o opinie. You do the math.
###
Văd că postul meu a deranjat pe mulți.
Dar degeaba. Nu am zis că e rău să �nveți.
Eu vorbeam �n postul acela de cei care se cred deștepții păm�ntului dar sunt niște ratați �n viața socială, de cei care petrec ore �n șir �n fața calculatorului/consolei și nu au prieteni.
Observ de exemplu o grămadă de lucruri interesante la liceu.
Unii se adaptează, �nvață să trateze școala ca un loc �n care te duci pentru tine și pentru care nu ești obligat. Alții �nsă vin la școală și abia așteaptă să plece acasă, să intre pe calculator sau să se joace.
Observ astfel de specimene �n fiecare zi. E normal să mai �nveți și c�te ceva, să nu te duci degeaba at�ta timp la școală, dar nici nu trebuie să fii un elev retras care vede școala ca pe un chin.
Ăsta este motivul pentru care am scris postul acela.
Că observ zilnic copii peste care trec anii dar ei răm�n la fel, fără să se schimbe dar mai ales fără să realizeze că trebuie să se schimbe.