Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Probleme iPod Touch 8gb
-
Member
am si eu un ipod touch 3g...
ieri m-am gandit sa ii fac jailbreak
totul a mers ok...simplu cu blackr1n...am jucat si nfs +alte cateva aplicatii....
peste noapte s-a terminat bateria si s-a stins
il aprind si imi apare un cablu usb si sigla itunes...trebuia sa ii fac restore
i-am facut restore ca nici sa il aprind nu mai puteam
dupa restore mi s-a pus ultimul update..3.1.3
daca iipun blackr1n se blocheaza in restore..nu reactioneaza la nimic...si trebuie sa ii dau restore din nou
este vreo modalitate de a-i face downgrade si sa ii fac jailbreak?...din nou?
si din ce cauza a trebuit sa ii fac restore daca il pana atunci a mers bine...