Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Problema semnal modem wireless
-
Admin
Din cate vad aici Routere wireless D-Link ca diferenta este un pic peste 100 RON la 655 fata de 635. Caz in care iti recomand cu caldura sa mergi pe 655. E model mult mai nou, sta mai bine la hardware (stie chiar si 2 retele wifi in acelasi timp) si are firmware updates mai recente (la 635 deja nu se mai scot).
Acum am stat insa un pic si m-am gandit. Tu de fapt nu vrei cablu pana la acest dlink, deci functia de server dhcp si router o pierzi automat... si cred ca e cam dificil sa faci pe wifi toata nebunia. Asa ca, pentru a scapa de chestii complicate (si poate si cam scumpe) iti recomand una din doua alternative:
1. Intrucat vrei net via wifi pe calculator, cumpara-ti o placa de retea wifi tare. De exp. asta: D-Link DWA-547 Placa de retea wireless - PC Garage. Nu te agita ca nu e standard N. Sigur nici modemul tau de la UPC nu este N, asa ca e suficient. Iar cu cele 3 antene de 2dBi ar trebui sa treaca de peretii problematici.
2. Ia un acces point, e de 10 ori mai simplu de configurat (si e si mai ieftin). Ai o multitudine de solutii aici: Access point-uri
It's your choice. Bafta !