Srachi: a recomandat FullHD doar la TV-uri mari, pentru ca daca te uiti la un TV intr-o camera normala, de la o distanta de minim 2-3m, la diagonala mica nu vei vedea mare diferenta, si ar fi o investitie aiurea extra. De exp. daca tu te uiti de la 3m la un TV, si vrei sa-ti iei un 32", atunci ori ca-ti iei FullHD ori ca iei HDReady, de la distanta aceea vei vedea cam acelasi lucru (asta daca nu cumva detii o vedere superioara majoritatii ). De la 3m viewing distance, este recomandat un 46-50" minim pentru FullHD.

tphase: sunt mai multe motive, dar cred ca am si obosit sa recomand plasma la orice. Daca incerci sa-i explici cuiva ca negrul acela dat de lampa de la un lcd nu e negru, daca incerci sa-i explici cum e treaba cu latenta care nu e nici pe departe de 6ms, daca incerci sa-i explici diferenta de contrast, culoare, etc... ajungi sa-ti dai seama ca ai vorbit degeaba. Mai ales cand iti da exemple cu site-uri cu plasma burning de acum 7-8 ani, sau cand iti spune "stiu eu pe un prieten care e meserias si care a zis ca plasma nu se mai fabrica de proasta ce e"... Doh. Sa-si cumpere fiecare ce merita. Daca nu se oboseste sa se intereseze, sa puna 2 TV-uri side by side si sa faca o comparatie, atunci probabil ca ii este mai bine cu LCD-ul.

Anyway, te stiu un baiat foarte tehnic. Iti recomand sa faci un tabel in care sa-ti listezi frumos tv-urile care te atrag. Si le iei intai "teoretic" la puricat. Ce contrast are (atentie, real, nu exagerari tip Samsung), ce unghi de vizualizare, ce timp de raspuns (iarasi atentie), numarul de culori, functii, sunet, conectica, design, consum... tragi o linie, vezi rezultatele si alegi 2 best off. Te duci la un Media Galaxy ceva (de preferat intr-o zi a saptamanii in care nu e aglomerat), cu diskurile tale de test, sau consola... si le zici ca vrei sa cumperi si sa-ti puna cele 2 TV-uri side by side. Dupa 2-3 ore daca nu pleci cu un rezultat clar in favoarea celui mai bun, atunci e grav.

P.S. Atentie la testarea in "showrooms". S-ar putea sa te atraga mai mult la LCD faptul ca e mai puternic in lumina respectiva, sau la vre-o plasma faptul ca e setat pe Dynamic... moduri in care acasa nu vei sta niciodata (decat daca vrei arsuri pe retina). Bafta !