Single post: Ghid pentru alegerea unei console nextgen!
-
Member
tiberiu_sim frame drops cum spui tu nu au nici o legatura cu latenta conexiuni. Ce rugaminte am ! sa nu deviem de la subiect, ai spus:
eu am 8800GT cu 256mb in PC si merge orice joc nextgen aparut cu toate detaliile la maxim fluent
iar eu iti spun ca nu este chiar asa, daca tu vezi cearta in asta (pentru ca nu sint deacord cu tine) iti recomand o bere ori o eTigara
. Pentru o perioada de aprox. un an am avut un Leadtek WinFast PX8800 GTS TDH 320MB (GPU-500MHz DDR3-1500) pe care WoW a reusit in mare masura sa ruleze acceptabil insa nu fluent. Dupa expansiune lucrurile s-au inrautatit, acum pe un Gainward BLISS 9600GT GS 512MB (GPU-700MHz DDR3-2000) sint multe optiuni grafice pe care nu le pot duce la maxim, mai mult, am momente cind in anumite zone ajung chiar sub 25fps ceea ce inainte nu se intimpla. Btw, fluent ar fi undeva pe la 30fps indiferent de ceea ce afiseaza.
mentorica eu joc de cind a aparut (so ?
) si este adevarat, poate cel mai tare punct este fealing-ul insa asta nu inseamna ca grafica nu are importanta omule, tot timpul grafica are locul ei bine definit. .... oricum nu era asta subiectul, dupa cum am mentionat mai sus.