Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Placa video Nvidia 8500GT
-
Member

Originally Posted by
richardm27
Acum vreo 3-4 seri am auzit o pocnitura in zona PC-ului pe care n-am reusit s-o identific decat azi cand l-am luat la curatat. S-a dovedit a fi de la placa video care se pare ca s-a cam saturat de viata cu toate ca inca mai functioneaza dupa daunele prezente in poza. Iar am pus-o de-o cheltuiala ?

Placa aia arata cat se poate de moarta sau cel putin pe moarte, condensatori umflati si cu atat mai mult plezniti sunt semn foarte rau.
Nu iti recomand sa o mai tii in calculator, scurgerile ar putea sa-ti strice alte componente, schimb-o urgent.
Placi noi, cele mai ieftine sunt undeva pe la 100-150 RON daca tin bine minte. Daca vrei ceva calumea intreaba si-ti recomand una potrivita pentru calculatorul tau.