Quote Originally Posted by Diesel View Post
Nu. Scopul asta cu decimatul revine in mare parte/oficial Assaultului. Daca tu trimit doctorul la decimat cand majoritatea modurilor de joc is cu tickete, in loc ca acel medic sa reduca din ticketele pierdute, te-ai scos de un lost game.

---------- Post added 23-04-2010 at 02:25 AM ----------

Bineinteles, asta nu inseamna ca nu sunt si multi care stau la camping si fac sniping cu M60...

---------- Post added 23-04-2010 at 02:26 AM ----------

In alta ordine de idei, am observat ca se foloseste din plin strategia cu UAV+C4 pe MCOMM, devine plictisitoare de-acuma.
medicul e bun si la killarit hoarde adunate prin cladiri(ce prapad faci cand gasesti chiar si 5-6 insi intr-o camera)

---------- Post added 23-04-2010 at 09:25 AM ----------

Quote Originally Posted by Witchalok View Post
Nu stiu ce joc joci tu, dar in BC2 pe care-l joc eu, medicul "decimeaza" lumea cu LMG-urile, assault e acolo doar sa-i dea ammunition packs, si apoi sa moara intentionat ca sa faca si mai multe puncte medicul cu revive

+ pedo moustache = medic
daca-l folosesti cum trebuie rupi tot si faci si pct mai multe decat cu medicul. de fapt cred ca, cu toate clasele poti sa excelezi daca ai inspiratia aceea de moment si folosesti abilitatile fiecaruia cum trebuie