Nu stiu cum drq nu am vazut threadul asta!...
Imi place ca Mo, dupa ce facea misto de maweryck ca se baga sub pat in caz de raboi, dupa ce se da soldatel, s-a hotarat sa intre si el in clubnice touch!
recomand magazinele G h o s t G e a r Airsoft - magazin de arme, produse si accesorii pentru airsoft Wolfy Shop Online si www.gunshop.ro (desi au preturi putin cam piperate)
or mai fi, dar de astea stiu ca au preturile "adevarate" si sunt de incredere.
eu mi-am luat acum vreo luna asa ceva: G h o s t G e a r
este un AK Tactical, produs de CYMA, care nu este o chinezarie asa cum s-ar crede. la acesti bani ofera un raport calitate pret SUPER!
este in principal din abs dar in poza de mai jos o sa vedeti toate partile sale de metal, in casute rosii. oricum, feelingul este genial. eu i-am montat si asa ceva: G h o s t G e a r
mai trebuie reglat, dar merge.
lista cu ce am momentan: -replica, ochelari, dot-ul, multe bile lol, curea (neaparat cureaua si ochelarii, pentru inceput)
urmeaza sa vina joi: -uniforma multicam, casca +husa multicam, centura usmc, vesta tactica multicam, cagula multifunctionala, incarcator metal low-cap(pentru eventuri), si masca de neopren(protectia dintilor si a restului din fata)
mi-ar mai trebui: ghete, manusi, geanta sau rucsac pentru replica si cred ca asta e tot pentru a avea minimul dar si maximul necesar fara a incepe sa intri in fitze si upgrade-uri de zeci de milioane.
toate le-am luat de la G h o s t G e a r ,pentru ca domnul Moldovan m-a ajutat destul de mult intr-un timp foarte scurt si mi s-a parut eficient si de incredere.
preturile sunt mai mult decat ok, mai ales pentru ca e deocamdata doar un magazin online, si nu plateste taxe de "magazin real".
Nu va lasati pacaliti de preturile mici si de numele companiei. cu putin research asupra fabricantilor, va puteti da seama destul de usor care fac replici de calitate si la preturi mici si cele la care nu merita sa va bagati(tip: galaxy am auzit ca nu sunt prea de incredere, cyma, jg si altele sunt tocmai bune).
cum am spus, poza cu partile de mtal ale replicii mele. (patul este retractabil, ca cel de m4, manerul fata este la fel, gasiti mai multe poze pe site):

nice touch!
.
)
Reply With Quote